Oana Căloiu

Dojo Berceni

Adresa: Sos. Berceni, Nr. 8, Bucuresti
Telefon: +40723787832
E-mail: oanacaloiu@gmail.com

Centura: Albastra

Am inceput sa practic Krav Maga la recomandarea unor triatlonisti, care vorbeau despre Krav Maga ca fiind cea mai eficienta arta martiala pentru o femeie. Dupa prima mea lectie, dincolo de tehnicile invatate, comunitatea din jurul Scolii Bukan de Krav Maga si modul de predare au fost cele care m-au convis sa continui.

Ulterior am invatat despre principiile, regulile si valorile care stau la baza unui practicant a acestei arte martiale israeliene de auto-aparare, iar respectul fata de sine, fata de colegi si instructori si fata de arta lui Imi este, din punctul meu de vedere, elementul principal. Totodata, am invatat ca atunci cand urmezi calea lui Imi asa cum a fost creata, nu exista nicio diferenta intre femei si barbati, ci doar intre cei care practica si cei care nu practica aceasta arta martiala.

Fiecare antrenament mi-a imbunatatit nu numai tehnica pe tatami, cat si viata de zi cu zi. Am invatat sa am mai multa incredere in mine, sa accept provocari noi in fiecare zi si sa nu mai mai tem de un posibil esec, asa ca am ales sa fiu instructor si sa dau mai departe din ce am primit.