Marius Tatariu

Dojo Timisoara

Adresa: Cladirea Modex, intrarea dinspre Teatru National, Piata Iancu Huniade nr. 2, etaj2, Timisoara
Telefon: +40729885985
E-mail: marius.tatariu@yahoo.com

Centura: Maro

Intr-o lume din ce in ce mai depersonalizata, mai tehnologizata, mai superficiala si mai dornica de a obtine rezultate imediate cu eforturi minime, o lume care pune calitatea, autenticitatea, traditiile si valoarea pe ultimele locuri in sistemul de valori actuale (re)gasim din ce in ce mai rar oaze de normalitate cu principii de viata sanatoase si valori traditionale.
Scoala Bukan de Krav Maga este recunoscuta ca locul in care autenticitatea, traditia, respectul si valoarea stau inca la loc de cinste, asa cum au fost ele asezate si randuite inca de la inceputuri, de creatorul acestei arte martiale, Imi Lichtenfeld. Sunt mandru ca fac parte de aproape 10 ani din aceasta familie, familia Scolii Bukan, ca ma pot antrena, ca pot invata si perfectiona in permanenta tehnicile alaturi de instructorii mei Yaron Lichtenstein, Rotem Lichtenstein, Serban Cantacuzino, alaturi de prietenii si colegii instructori si elevi ai Scolii Bukan si de asemenea de a preda elevilor carora cu mare bucurie si respect, le sunt instructor. Krav Maga in cadrul Scolii Bukan mi-a devenit mod de viata, imi ofera zi de zi satisfactii, bucurii, motive si prilejuri de a evolua ca OM, ca practicant al unei arte martiale frumoase si eficienta, devenind din ce in ce mai puternic mental si fizic.
Recomand tuturor celor care "au intelepciunea, darul si capacitatea de a intelege" sa vina alaturi de noi pe aceasta Cale a evolutiei si desavarsirii ca oameni, ca spirite, si nu in ultimul rand ca artisti martiali adevarati.