fbpx
Dojo Universitate

Adresa: Str. Batistei, Nr. 29, Bucuresti, 030167
Telefon: +40727465148
E-mail: mihaela.s@bukan.ro

Centura: Verde

De ce Krav Maga?
Pentru ca invatam autocontrolul (fizic, mental si emotional), disciplina, increderea in propriile forte, respectul si aprecierea pentru ceilalti, pentru ca avem sansa de a ne dezvolta abilitati si reflexe nebanuite.
Intr-o situatie reala, am alunecat pe gheata, ajungand cu ambii bocanci in aer, din reflex, am aplicat tehnica "blima leahor" o cadere pe spate invatata la sala. In acest fel, am prevenit un accident care putea fi grav.
Artele martiale te invata sa fii violent? Nu!!! Dimpotriva.
Artele martiale te invata printre altele, DISCERNAMANTUL si ECHILIBRUL. Te ajuta sa devii un om mai bun, impacat cu tine si cu ceilalti.
"Be good enough not to kill", este unul dintre principiile Krav Maga. Si, nu se refera la a fi bun la suflet, desi nu o exclude, se refera la a fi bun in ceea ce faci cand te aperi, a sti exact ce face tehnica pe care decizi sa o folosesti, ce impact are asupra celuilalt. Asta presupune, pe langa autocontrol, si o buna autocunoastere.
De ce am ales sa fiu instructor? Pentru ca am considerat ca pe langa tehnica, pot transmite oamenilor mai mult de atat, si anume, cunoasterea asimilata in ani de practica, din experienta ca medic si psihoterapeut.